Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > S'obre el termini per a presentar-se a la direcció artística del Festival de la Fira de Circ Trapezi

Notícies del circ

<< Altres notícies Sector - 16/08/11

S'obre el termini per a presentar-se a la direcció artística del Festival de la Fira de Circ Trapezi

Es poden presentar propostes fins el 14 de setembre

Des del 15 d'agost, i fins el 14 de setembre, està obert el termini per a presentar candidatures a la direcció artística del Festival de la Fira de Circ Trapezi de Reus, l’esdeveniment de referència de les arts circenses a Catalunya.

El Consorci del Teatre Fortuny de Reus vol contractar el servei de direcció artística per a la realització del disseny de la programació de Trapezi, la fira del circ de Catalunya de les edicions XVI, XVII o XVIII, que se celebraran Reus el mes de maig dels anys 2012, 2013 i 2014 en diferents equipaments culturals públics i privats de la ciutat.

Aquesta fira se celebra durant el mes de maig, des de 1997, als teatres, carrers i places de Reus. L'aposta de Trapezi és des de sempre la qualitat i l la contemporaneïtat, on el circ és una art escènica més, amb un llenguatge propi que es comunica amb el de la dansa, el teatre o la música. La fira Trapezi és un important reclam per a programadors i professionals del circ i de les arts escèniques d’arreu del món, que comparteixen amb els cent mil espectadors que omplen la ciutat la passió pel circ. La Fira del Circ de Catalunya també és una plataforma per a les joves promeses del món del circ. Per això, cada any convida escoles de formació circense de prestigi internacional que tenen l’oportunitat de mostrar el seu treball davant el públic de la Fira.

Serà un contracte de naturalesa privada artística. Podeu consultar les bases al web del CAER o bé fent un clic aquí

El termini per a presentar propostes finalitzarà el dia 14 de setembre a les 14.00h i totes elles s'han de fer arribar a:
Consorci del Teatre Fortuny de Reus.
Horari: de 10 a 14 hores.
Plaça de Prim, nº 4. Reus – 43201