Els Premis Zirkòlika es lliuraran el 20 de desembre a Barcelona

Els Premis Zirkòlika  tornen enguany a lliurar-se el mes de desembre a la Nit de Circ que tindrà lloc a la carpa del Circ Històric Raluy a Barcelona. La cita amb l'edició VIII dels guardons serà el 20 de desembre a les 20h, i ja estan obertes les diferentes convocatòries perquè artistes i companyies es presentin als premis.

Premi Zirkòlika de Votació Popular

Fins l'1 de desembre, els aficionats i professionals del circ  poden votar a través d'aquest formulari l'espectacle de la companyia catalana de circ que els hi agradat més del 2017. Només cal identificar-se i citar el nom de l'espectacle, la companyia i el lloc on s'ha vist. Entre els participants es sortejaran dos subscripcions anuals a la revista i dues entrades dobles per a la Nit de Circ.

Premi BBVA

Premi atorgat per la revista Zirkòlika, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA, que consisteix en contracte per a representacions de l'espectacle guanyador per valor de 20.000 euros. La convocatòria està oberta fins el dia 20 de novembre. S'hi poden presentar totes les companyies catalanes o bé totes les companyies que hagin creat o produit la seva peça a Catalunya durant els anys 2016 i 2017. Si hi voleu participar cal enviar una fitxa artística i un video de l'espectacle al correu electrònic premiszirkolika@gmail.com.

Altres premis

La resta de premis Zirkòlika són per a les categories següents: Millor espectacle de carrer, millor espectacle de circ de carpa o sala, millor número, millor companyia o artista emergent, millor iniciativa per a la projecció del circ, premi Zirkòlika especial per a reconèixer una trajectòria artística o algun espectalce important d'un espectacle. Per presentar-s'hi també només cal omplir aquest formulari fins el 20 de novembre.





 

Últims dies per presentar-se a les convocatòries dels diferents tipus de premis

Compartiu aquesta notícia