Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > ‘Jo Programo Circ’, arrenca el IV Cicle de Conferències de l’APCC

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 09-09-2011

‘Jo Programo Circ’, arrenca el IV Cicle de Conferències de l’APCC

Les conferències tindran lloc entre el 5 d’octubre i el 12 de desembre

La quarta edició del Cicle de Conferències – Eines per a la Professionalització de l’APCC se centra a donar a conèixer experiències d’èxit que incorporen circ.
Sota el títol 'Jo Programo Circ', diferents professionals de la cultura exposaran formes i formats per facilitar una major presència de circ als teatres i als municipis, contribuir a apropar el circ a l'educació, fomentar la promoció de cursos i activitats, potenciar la programació de circ als festivals, impulsar la creació de nous públics i reflexionar sobre quines són les claus per fer un bon cabaret.

El cicle arrencarà el proper dimecres 5 d’octubre amb la primera de les sis conferències de què es compon el cicle, ‘Programar circ als teatres’ i finalitzarà dimecres 14 de desembre donant eines i idees per a organitzar ‘Un bon cabaret de circ’. Enguany totes les conferències tindran lloc a La Seca. Espai Brossa (Flassaders, 40. 08003 Barcelona).

Entre aquestes dues conferències, es presentarà el Manual Pràctic d’Acollida de Circs amb vela (de la Subdirecció General de Promoció Cultura de la Generalitat) per tal de donar a conèixer tot el que cal saber perquè els ajuntaments puguin acollir aquests circs en un marc de bones pràctiques; directors de festivals diversos de circ i d’arts escèniques exposaran les seves experiències; es posarà en valor com el circ també és una eina per al creixement i desenvolupament personal a través de l’educació; i també diferents professionals exposaran les seves experiències al voltant de circ i la creació de nous públics. Amb aquest cicle, l’APCC vol continuar fomentant la comunicació i la interrelació entre el circ, la cultura i la societat.

En aquest enllaç podeu consultar tota la programació amb més detall: Jo Programo Circ
 

IV Cicle de Conferències · Jo Programo Circ

IV Cicle de Conferències · Jo Programo Circ