Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La companyia transfronterera Pakatras promou un circuit d’aprenentatge entre el circ català i francès

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

La companyia transfronterera Pakatras promou un circuit d’aprenentatge entre el circ català i francès

El grup d’acròbates crearà un espectacle i organitzarà formacions entre el 2018 i 2019

La companyia de circ Pakatras, formada per professionals de l’acrobàcia catalans i francesos, engega un projecte transfronterer amb l’objectiu de construir un circuit d’aprenentatge entre professionals de  circ català i francès.

La companyia està formada per sis acròbates: David Coll, Maria Palma, Raimon Mató, Pedro Consciència, Florian Rafae i Marta Muñoz, impulsora de la iniciativa. El col•lectiu està inspirat en la filosofía d’”État d’esprit” del mestre hongarès Geza Trager, una metodología de treball que serà el fonament per crear un espectacle de mans a mans i bàscula.

La creació tindrà lloc entre el 2018 i 2019, quan també s’oferiran formacions a professionals de circ per teixir nous vincles entre el territori català i francès. En tot el procés participaran tres deixebles de Geza, Mahmoud Louertani i Abdeliazide Senhadji, professor de l’École Regional des Arts du Cirque de Lomme i Nordine Allal, director de l’École de Cirque Jules Verne d’Amiens.

L’acompanyament artístic de l’espectacle anirà a càrrec de la Companyia de circ « eia » i Gilles Defacque, director del Théatre du Prato Pöle National du Cirque a Lille.

La primera formació de la tècnica de mans a mans i bàscula tindrà lloc del 19 al 23 de febrer, de 9h a 17h, al local de l'Associació de circ Tub d'Assaig 7.70 (Terrassa). El cost del taller és de 115€ per persona. Si hi esteu interessats/des, poseu-vos en contacte a: cia.pakatras@gmail.com. Les places són limitades.