Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El film Monsieur Chocolat i el llibre La vida dels saltimbanquis, novetats a la Biblioteca de Nou Barris

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

El film Monsieur Chocolat i el llibre La vida dels saltimbanquis, novetats a la Biblioteca de Nou Barris

Aquest material s’incorpora al fons especialitzat en circ de la biblioteca

La Biblioteca de Nou Barris, que disposa d'un fons especialitzat en circ, ha incorporat nous documents en format de llibres, pel·lícules i música. El darrer trimestre la pel·lícula francesa "Monsieur Chocolat" ha passat a formar part del catàleg, així com la seva banda sonora. A més, s'han incorporat el llibre fotogràfic "La vida dels saltimbanquis", de Jordi Julià, i el llibre "Qué es la escenografía" de Pamela Howard.

Us adjuntem informació de totes les noves incorporacions al fons especialitzat en circ de la Biblioteca de Nou Barris. Podeu consultar i agafar en prèstec aquest material a la biblioteca de Nou Barris.


 HOWARD, Pamela. ¿Qué es la escenografía?
Barcelona : Alba, 2017


 Llibre que ofereix els aspectes essencials de la creació de l’espai escènic: el joc amb l’espai, les pistes visuals que suggereix el text, la investigació i documentació, el color i la composició, el vestuari, la col•laboració amb el director, l’intèrpret i el públic. L’autora, Pamela Howard, és una experta en escenografia que ha treballat en més de 200 muntatges escenogràfics.


 JULIÀ, Jordi. La Vida dels saltimbanquis
[Girona] : Marrameu, 2014

Llibre de fotografies que reflecteixen una mirada personal sobre el món del circ. No a l’espectacle circense, sinó a la humanitat de les bambolines, a la quotidianitat de les rulots, a l’esforç dels assajos. El fotògraf Jordi Julià ofereix un retrat intimista sobre el Circ Raluy (abans que és dividís en dos circs independents).

SÁINZ MORENO, Javier. Ramón Sacristán Fernández : toda una vida de circo
Madrid : Galaxia Circus, 2015

Biografia il•lustrada de Ramón Sacristán Fernández i la seva nissaga de circ, empresari i director del Circo Tokio, del Gran Circo Holiday i el Circo Ideal

Monsieur Chocolat [DVD]
Valladolid : Divisa, DL 2016

A finals del segle XIX, Rafael Padilla (Omar Sy), un esclau cubà que havia treballat a Espanya com a miner i criat, arriba a França on comença a treballar a un circ. Descobert pel pallasso i acròbata britànic George Footlit (James Thierrée), li ofereix formar una parella de pallassos insòlita: Footlit serà el pallasso Carablanca i Padilla es convertirà en Chocolat, el primer August negre de la història del circ. Dirigida per Roschdy Zem.

YARED, Gabriel. Chocolat [CD] : bande originale du film
[S.l.] : Quartet, p. 2016

Banda sonora de la pel•lícula “Chocolat”.

American horror story. Cuarta temporada [DVD] : Freak Show
Madrid : Twentieth Century Fox, cop. 2015

Endinsa’t en American Horror Story: Freak Show. Any 1952, Elsa Mars (Jessica Lange) és l’estrella principal d’un espectacle de “curiositats humanes” d’un circ itinerant, que realitza un desesperat viatge per la supervivència fins a l’idíl•lic poble de Júpiter, Florida. La seva col•lecció d’atraccions inclou una dona amb dos caps (Sarah Paulson), una dominant dona barbuda (Kathy Bates), un forçut vulnerable (Michael Chiklis) i la seva sensual muller amb tres pits (Angela Bassett). L’estranya aparició d’un ésser maligne posarà en perill la vida dels artistes i de la resta de ciutadans.
No recomanada a menors de 18 anys.