Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L'APCC i molt més circ a La Mercè 2011

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

L'APCC i molt més circ a La Mercè 2011

El Mercè Arts Festival acollirà tres projectes de Circ en Transhumància, un dels programes de Circ que o!- Pirineus de Circ

Del 22 al 25 de setembre, se celebra la Festa Major de Barcelona, la Mercè, que comptarà amb molt de circ en diferents escenaris escampats per tota la ciutat.
El Parc de la Ciutadella i al Castell de Montjuic, dos dels principals focus de l’activitat del Mercè Arts Festival (MAC), acolliran enguany tres projectes de Circ en Transhumància, un dels programes Circ que o!- Pirineus de Circ, el projecte transfronterer de què l'APCC i La Central del Circ són socis. Es tracta dels projectes de La Corcoles, la companyia 'eïa' i Nadine O'Garra.

GRIS · La Corcoles
Mariona Moya i Andrés Melero són els creadors i els integrants d´aquesta companyia de Girona que es dedica al funambulisme però que el practica des d´una perspectiva contemporània i personal. Si els voleu descobrir, veniu a veure el seu primer espectacle, Gris, una proposta de dansa-circ-teatre amb elements del teatre de gest i un important component de poesia visual.


CAPAS · Companyia de circ “eia”
La companyia de circ “eia” neix de la unió de dos grups que fusionen els seus llenguatges artístics i que tenen com a especialitat els ports acrobàtics. El resultat és un espectacle que conjuga circ, acrobàcia i humor i que al·ludeix en el títol a un retorn als orígens, un despullar-se de les capes que ens cobreixen i oculten la nostra autèntica essència.


AMOR EN TIEMPOS DE IKEA · Nadine O'Garra
Exalumna de l´escola de circ Rogelio Rivel i exintegrant del repartiment del mític Circus Klezmer, Nadine O´Garra porta a la Mercè una coreografia vertical en què es combinen la dansa, les projeccions i l´escalada.

A més d'aquests tres projectes, el MAC omplirà de més propostes de circ els seus escenaris. Hi haurà propostes nacionals i internacionals com Circumstàncies, 15è Circ d'Hivern amb l'Ateneu Popular 9 Barris, l'estrena del Cabaret Elegance, el Combinat de Circ, l'espectacle itinerant 'Los Excéntricos', Circa o Circus Bolshoi - Tubo Transformer (podeu saber més aquí).

Enllaços relacionats

companyia 'eïa'

companyia 'eïa'

Nadine O'Garra

Nadine O'Garra

La Corcoles

La Corcoles