Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Què fas per celebrar el Dia Mundial del Circ?

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

Què fas per celebrar el Dia Mundial del Circ?

Envia’ns les teves activitats perquè les incloguem en l’agenda del Dia Mundial del Circ

Organitzes activitats de circ o participes en espectacles programats al voltant del Dia Mundial del Circ? L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC)  prepara l’agenda d’activitats organitzades amb motiu d’aquesta celebració que tindrà a nivell internacional el pròxim 21 d’abril per difondre-les arreu del territori.

Per això animem als nostres socis i sòcies a informar-nos de totes les iniciatives de circ que tinguin lloc a Catalunya del 6 al 22 d’abril, ja siguin tallers, com formacions, espectacles o bé exposicions. L’agenda de l’APCC tindrà versió en paper i online, i es farà arribar al públic general, als equipaments d’arts escèniques i als mitjans de comunicació.


Per fer-nos arribar la informació sobre les activitats de circ heu de contestar aquest formulari, i per qualsevol dubte us heu de posar en contacte amb nosaltres a través del mail projectes@apcc.cat. Recordeu que teniu temps fins el 26 de març.


Celebració a Amposta
L’APCC i la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya han acordat la celebració del DMC a Amposta el pròxim dia 21 d’abril, gràcies a l’organització de l’Escola de Teatre i Circ de la ciutat. Aquell dia es llegirà el manifest reivindicatiu de l’APCC, que redactaran professionals del circ i que es difondrà dies abans per tal que es pugui llegir també en tots els altres actes arreu de Catalunya.