Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El circ s'instal·la a La Seca - Espai Brossa

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

El circ s'instal·la a La Seca - Espai Brossa

El nou centre d'arts escèniques acollirà 'Jo Programo Circ', el IV Cicle de Conferències de l'APCC i Los Excéntricos inauguraran la temporada amb Rococó Bananas

La Seca - Espai Brossa va obrir les seves portes el passat dissabte 24 de setembre, dia de la Mercè. Es tracta de l'antiga fàbrica de moneda de la Corona d'Aragó, que ha estat rehabilitada per l'Ajuntament de Barcelona i s'ha convertit en un centre de producció i difusió de propostes escèniques interdisciplinàries (teatre, circ, poesia escènica, música, dansa).

Enguany el IV Cicle de Conferències de l'APCC - Eines per a la Professionalització es farà en aquest nou espai. Porta per títol 'Jo Programo Circ' i es compon de sis conferències dirigides a professionals del circ, de les arts escèniques i de l’educació, i a gestors culturals. 

Del 5 d'octubre al 14 de desembre es donaran a conèixer formes i formats de programar circ als teatres, als municipis, als festivals, a les escoles i als centres de lleure, als centres cívics i a altres equipaments culturals.

'Programar circ als teatres' , el 5 d'octubre, és la primera conferència del Cicle, a càrrec de Margarida Troquet (directora del Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida); Òscar Garcia, (tècnic de cultura de l’Ajuntament de Vallromanes); Pep Tugues (director del Teatre-Auditori Sant Cugat); Ley Mendoza (responsable d’informes tècnics per acollir circ al Teatre Principal de Badalona, Rocaumbert Fàbrica de les Arts, Poliesportiu de Montgat i La Central del Circ) i  Jaume Navarro (artista de circ). 
Els ponents d’aquesta conferència plantejaran un debat sobre les dificultats en què actualment es troben les companyies, els equipaments escènics i els municipis per produir i programar circ en sala, a més d’exposar les seves experiències, explorar oportunitats i reflexionar sobre els formats, els horaris i els públics de circ en sala.

A banda de 'Jo Programo Circ', La Seca acollirà més circ en la seva arrencada. Rococó Bananas inaugurarà la temporada de La Seca - Brossa Espai Escènic de Barcelona. Trobareu més informació aquí