Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Tiana acull la IIa trobada d’Escoles i Projectes Infantils de Circ de Catalunya

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Tiana acull la IIa trobada d’Escoles i Projectes Infantils de Circ de Catalunya

L'acte tindrà lloc dissabte 14 d'abril i també inclou l'especacle Rudo de Manolo Alcántara

El pròxim dissabte 14 d'abril Tiana acollirà la IIa Trobada de Projectes i Escoles Infantils de Circ, en què es reunian nen i nenes d'arreu del territori que tenen en comú la pràctica de les tècniques de circ com activitat de lleure.  Dissabte la joranda inclourà tallers, passacarrers i l'espectacle Rudo de Manolo Alcántara, i diumenge les activitats de circ continuaran amb els Herrerita i Mumusic Circus.

Durant el matí de dissabte els infants podran compartir experiències i practicar conjuntament en diferents tallers a l'escola Lola Anglada. Després a la tarda està programat un passacarrers a càrrec dels  mateixos participants a la trobada, que omplirà els carrers de Tiana de disciplines de circ com les malabars. La jornada acabarà a la tarda amb l'espectacle Rudo de Manolo Alcántara a la Plaça de la Vila.

Diumenge a les 11h Los Herrerita oferiran els tallers de Circ a les Golfes a la Plaça de la Vila, i a la tarde la companyia Mumusic Circus portarà el seu espectacle Petits Prínceps, una peça on es barreja la quotidianitat i la poesia, el risc de l'equilibrisme i l'acrobàcia amb la naturalitat i la senzillesa.