Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Neix l'Associació de Professionals de Circ de les Illes Balears

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Neix l'Associació de Professionals de Circ de les Illes Balears

L'APCIB neix amb 47 membres de les diferents illes

El pròxim dissabte 21 d'abril tindrà lloc a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera la festa de celebració de la creació de l'Associació de Professionals de Circ de les Illes Balears, una nova entitat que sorgeix a l'Estat després de l'associació de Múrcia. L'APCIB neix amb 47 socis i sòcies de totes les illes i amb molta il·lusió  i una estratègia clara, la de dignificar el sector i posicionar-lo a la mateixa alçada que la resta d'arts escèniques, a més de crear sinergies entre les diferents illes.

Aquesta associació ha nascut arran de les Jornades de Circ Professional al festival Circaire 2017, que ja tenien com a objectiu la fundació d'una entitat. Uns 40 professionals hi van participar i en aquells dos dies es van definir els estatuts i les estratègies, segons ha explicat Tià Jordà, de Circ Bover.

Aquest mes de març les jornades han viscut la seva segona edició a Eivissa, on es van acabar els últims tràmits per finalment crear l'entitat, les sigles de la qual són APCIB.

La festa de celebració coincidirà amb la celebració del Dia Mundial del Circ i tindrà lloc a Sineu (Mallorca), a les instal·lacions de Circ Bover i també a Menorca, Formentera i Eivissa. Hi haurà espectacles i també una Olímpiada circense per tota la família.