Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > S'elabora un estudi sobre les desigualtats de gènere en l’ocupació cultural a Catalunya

Notícies del circ

<< Altres notícies Política cultural i educativa

S'elabora un estudi sobre les desigualtats de gènere en l’ocupació cultural a Catalunya

Un dels objectius és conèixer les causes de les desigualtats

Des del CONCA i la Universitat de Barcelona s'ha impulsat l'elaboració d'un estudi que vol valorar la percepció del sector sobre les desigualtats de gènere en l'ocupació cultural. Per poder-lo dur a terme, es busca la col·laboració de totes i tots els agents del món de la cultura, sigui quina sigui la seva situació professional (assalariats/des, treballadors/es a compte propi, empreses, etc.)

Per tal de participar s'hauran de respondre tres qüestionaris electrònics de 10' i 15' minuts cadascun en tres moments, el juny, juliol i setembre. Si hi voleu participar, heu de fer clic aquí. Els resultats de l’estudi està condicionat a obtenir una mostra prou representativa de professionals del sector i per això ens demanen que ho difonguem i ho difongueu.

Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic estudi.CoNCA@ub.edu.

El treball proposat té un triple objectiu: valorar la percepció que els i les professionals de la cultura a Catalunya tenen sobre les desigualtats de gènere en l’ocupació cultural al nostre país, aprofundir en el coneixement de les causes que provoquen las desigualtats de gènere en l’ocupació cultural a Catalunya, i avançar en el disseny de mesures d’intervenció que permetin pal•liar les desigualtats actuals per raó de gènere en el mercat de treball cultural.
 

Enllaços relacionats