Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La companyia Capicúa engega una campanya de micromecenatge per finançar una nova furgoneta

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

La companyia Capicúa engega una campanya de micromecenatge per finançar una nova furgoneta

La campanya s'acaba d'aqui a un mes

La companyia de circ Capicúa ha iniciat una campanya de micromecenatge per tal de recollir diners que financiïn la compra d’una nova furgoneta en què desplaçar-se i guardar l’escenografia i materials. Fa uns dies la companyia va patir un accident i va perdre la seva furgoneta, comprada feia dos mesos, i necessiten un nou vehicle per poder finalitzar el procés de creació del seu nou espectacle Koselig.

La companyia Capicúa està formada per les germanes Rebeca i Yolanda Gutiérrez, Oscar Valsecchi, Misa Oliva i Sira Bover.

L’objectiu de la campanya és recollir 5.000€ que els ajudin a comprar una nova furgoneta, i les persones que aportin diners poden escollir si volen rebre alguna de les recompenses previstes.

A l’espectacle Koselig un carruatge porta cinc personatges  plens de records, pors i il•lusions que expressaran a través de diferents tècniques circenses com el trapezi fix, la corda doble o el màstil. El carruatge serà l’element bàsic de l’escenografia, amb moltes possibilitats de transformació, com una habitació, o un simple carro amb rodes.

Enllaços relacionats