Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Setmana d'estrenes d'espectacles creats a La Central del Circ

Notícies del circ

<< Altres notícies La Central del Circ

Setmana d'estrenes d'espectacles creats a La Central del Circ

Les companyies Estropicio i Tangram presenten els seus treballs al Festival Escena Poble Nou i a l'Ateneu de Nou Barris

Aquesta setmana es presenten les propostes de dues joves companyies que han fet residència a La Central del Circ, Fàbrica de Circ de l’Ajuntament de Barcelona. 

Tangram presenta el seu primer espectacle, Instants, en el marc del Festival Escena Poble Nou. Aquest projecte és resultat d’una residència conjunta entre el Festival Escena Poblenou i La Central del Circ, i surt de l'esforç i el treball de quatre intèrprets, Marianna Boldini, Loïc del Egido, Anna Pascual i Fernández, i Jordi Serra i Baleri, procedents de diferents escoles europees.
La seva proposta és l’encarregada d’obrir el Festival, dijous 20 d’octubre a les 20h30h a la Plaça Can Felipa. Instants es podrà veure de nou diumenge 23 d'octubre al mateix lloc, a les 17h00.

Torcidos, de la Cia. Estropicio, (Ruth Gascon i Asvin López) és el projecte seleccionat per a la residència de creació conjunta entre La Central del Circ i l'Ateneu Popular 9barris. La companyia treballa des de fa un any en la creació d'aquest espectacle, juntament amb Famara Pardo i Oriol Pita. A Torcidos, quatre personatges coïncideixen en un mateix espai, amb els seus desequilibris. De la trobada en sorgiran situacions inesperades.
S’estrena dissabte 22 d'octubre a les 22h i es podrà tornar a veure diumenge 23 d'octubre a les 18h.

Cia Estropicio

Cia Estropicio

Cia Tangram

Cia Tangram