Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El Festival Internacional de Pallasses arriba a la cinquena edició

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

El Festival Internacional de Pallasses arriba a la cinquena edició

El Circ Cric acull del 7 al 10 de juny diferents espectacles protagonitzats per dones pallasses

La cinquena edició del Festival Internacional de Pallasses tindrà lloc del 7 al 10 de juny al Circ Cric i Sant Esteve de Palautordera, amb l’objectiu de mantenir-se com un punt de trobada anual perquè les dones pallasses comparteixin inquietuds. A més, el festival vol donar visibilitat al treball de les pallasses a través dels espectacles, cabarets, reflexionar sobre la comicitat femenina, ampliar la xarxa de contactes de les dones pallasses, entre d’altres objectius.
 

El festival acollirà enguany espectacles com Papanatas Band de Martademarte, Cantaclown de Marta Carbayo, Metro y medio de Maku Fanchulini, Miss Umbrel•la de  Cirquet Confetti, Rojo de Mirea Miracle, i Povnia de Lila Monti. A més, també es podrà veure  The greatest and second smallest circus in the word, de la companyia danesa Brunette Bros. Circus i Las más Bellotas de Cia Aérea de Teatro.
 

A més la programació inclou un taller de clown en família, un cabaret de pallassees i un Pallafòrum, a més d’un cercavila pels carrers de Sant Esteve de Palautordera dissabte 9 de juny al matí.

Enllaços relacionats