Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Torna el festival GiraCirc a Collsuspina amb més programació

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

Torna el festival GiraCirc a Collsuspina amb més programació

Inclou una gala de circ amb un repartiment exclusiu de dones

El festival GiraCirc torna a Collsuspina el 17, 18 i 19 d’agost  amb una major programació que en les anteriors edicions. El festival inclourà els espectacles Envà, d’Amer i Àfrica,  Circ Xic de cia Katraska, Collage de Botproject  i també les participacions de les companyies Alta Gama i La Mano Jueves, així com Silosenomecuelgo y La Simultània.

El Giracirc començarà amb la gala del festival, dirigida per l’artista Alba Comella i que inclou només números d’artistes dones. En aquest sentit, el festival inclourà un espai per al debat amb temes com el paper d ela dona, la cultura i el circ amb la periodista Anna Palou. La llibertat d’expressió també serà un dels temes que es tractarà, amb la presència de Jordi Pessarodona, regidor de Cultura de Sant Joan de Vilatorrada, que intervindrà en l’acte d’inauguració.

El festival també acull mostres de projectes de circ social locals, i la cloenda anirà a càrrec de la Companyia de l’espai La Fàbrica de somnis de Vic.  A més, estan programats concerts en horari nocturn per divendres i dissabte.

Enllaços relacionats