Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L'APCC participa en la trobada d’associacions de circ a València

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 02/11/2011

L'APCC participa en la trobada d’associacions de circ a València

La creació d’una federació d’associacions professionals de circ estatal, sobre la taula

La trobada d’escoles i associacions de circ va tenir lloc enguany a València. Els dies 26 i 27 s'hi van trobar les escoles de circ no professionals, i l’APCC va ser-hi present els dies 28 i 29, a través de l'assistència del president i la gerent de l’entitat, Josep Antoni Hernández i Nèlida Falcó.
El tema central de la trobada d’associacions va ser la creació d’una federació d’associacions professionals de circ estatal.

A la trobada, organitzada per l'Associació Valenciana de Circ (APCCV), també hi van assistir altres entitats i escoles de circ com l'Ateneu Popular 9barris, l'Associació de Circ Rogelio Rivel, Manicómicos, Circo Cia. El Ñeru los Coríos, Circo de La Luna, CAU Granada, Sa Carpa, Associación de Circo Andaluza (ACA), Federacion Española de Formación Profesional en el Arte del Circo (FEFPAC), ZIRKEUS, Donyet Ardit, Escuela Municipal de Circo, ALcorcón(EMCA), Asociación de Malabaristas de Madrid - Escuela de Circo Carampa, Pistacinco, Malabaracirco i l'Escuela de Circo Cantabria.

Enllaços relacionats