Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La Central del Circ celebra el trasllat a la seva seu definitiva amb un cicle d’activitats per a tots els públics

Notícies del circ

<< Altres notícies La Central del Circ

La Central del Circ celebra el trasllat a la seva seu definitiva amb un cicle d’activitats per a tots els públics

Durant els mesos de novembre i desembre, La Central acollirà espectacles de circ, tallers infantils, portes obertes amb creadors, xerrades i altres activitats

Després de més de dos anys ubicada a unes carpes provisionals, La Central del Circ celebra el trasllat a la seva seu definitiva, sota la gran placa fotovoltaica del Parc del Fòrum, amb un cicle d’activitats per a tots els públics durant els mesos de novembre i desembre.

Cicle d’activitats per a tots els públics
A partir del 4 de novembre, espectacles de circ, tallers infantils, portes obertes amb creadors, xerrades i altres activitats deixaran oberts uns espais on, de manera excepcional, tothom podrà sentir-se com un artista.
L’exposició de fotografia col·lectiva Petjades artístiques a La Central, iniciarà el cicle d’activitats; quatre Cabarets de Circ permetran veure diversos números de circ encadenats per crear espectacles on es combinen disciplines com el trapezi, les acrobàcies, els malabars o el clown; i els cinefòrums, veure la projecció de pel·lícules o espectacles i després comentar-los amb diversos artistes de circ.
Per els més menuts hi haurà Tallers de circ, una oportunitat de descoberta i diversió basada en el joc i la interacció entre els participants a través de la iniciació a algunes de les tècniques més rellevants del circ: acrobàcia, malabars, aeris i equilibrisme. Tots els tallers inclouen un circuit per aquestes disciplines i estan impartits per artistes amb experiència en formació pedagògica per a infants. I, pels familiars acompanyants, s’inclou un programa de descoberta de La Central del Circ, per conèixer des de dins quin són els processos de la creació d’un espectacle de circ, amb un recorregut per les seves sales de creació on les companyies o artistes que hi treballen explicaran i compartiran amb el públic l’estadi dels seus projectes artístics amb unes jornades de portes obertes a la creació.
I per acabar, el cicle Parlem de circ, dirigit a un sector més professional i que dóna veu a les empreses emergents que desenvolupen un projecte en l’àmbit de la gestió artística i que La Central del Circ acull en el seu espai d’oficines, el viver d’iniciatives empresarials. Es presentaran els projectes i així i obrir un diàleg entorn la producció, la difusió, la comunicació o l’administració d’espectacles de circ.
Us hi esperem!

CABARETS DE CIRC
Divendres 4 de novembre a les 22h
Divendres 25 de novembre a les 19h Cabaret Familiar i a les 22h Cabaret de Nit.
Divendres 16 de desembre a les 22h
Entrada: 7€ entrada normal i 5€ entrada reduïda*
A la venda dues hores abans de l’inici de l’espectacle

Sopar amb productes de cultiu ecològic i barra de bar. A partir de les 20h
* Entrada reduïda: per a nens menors de 14 anys 5 € i per als socis de l’APCC


EXPOSICIONS DE FOTOGRAFIA
Divendres 4 de novembre, inici de l’exposició fotogràfica Petjades artístiques a La Central, exposició col·lectiva
Divendres 2 de desembre, inici de l’exposició CIRC, la suma de totes les arts escèniques, Manel Sala “Ulls”

Horari: a les 19h
Entrada lliure

PORTES OBERTES A LA CREACIÓ
Dijous 10 i 24 de novembre
Dijous 15 i 29 de desembre
Horari: de 18:30 a 20h

Entrada lliure
Cal reservar plaça trucant al 93 356 08 90 o enviant un correu electrònic a produccio@lacentraldelcirc.catThis e-mail address is being protected from spambots, you need JavaScript enabled to view it Places limitades.

 

PARLEM DE CIRC
Dimarts 22 de novembre de 17h a 19h: Circulant, circ en moviment! i Produccions 1, 2, 3, productors residents de La Central.
Dimarts 13 de desembre de 17h a 19h: La Maleta d’Espectacles, Xtrarradio Xpectacles i La Centraleta.
Dimarts 20 de desembre de 17h a 19h, sessió internacional de presentació de la PACT Pépinière des Arts du Cirque Toulousain / Viver de les Arts Circenses de Toulouse, amb La Grainerie-Fàbrica de les Arts del Circ i l’escola de circ Le Lido.

Horari: de 17h a 19h
Entrada lliure
Confirmeu la vostra assistència trucant al 93 356 08 90 o enviant un correu electrònic a produccio@lacentraldelcirc.catThis e-mail address is being protected from spambots, you need JavaScript enabled to view it

 

UN ARTISTA, UNA PEL.LÍCULA
Dimarts 8 de novembre: Els inicis del circ contemporani a Catalunya amb Josep Ventura
Dimarts 22 de novembre: La consolidació d’un nou llenguatge amb Cristina Solé
Dimarts 13 de desembre: El circ i les altres arts escèniques amb Francesca Lissia
Dimarts 20 de desembre: La unió entre el circ català i l’europeu amb Manel Rosés

Horari: de 19h a 22h
Entrada lliure


TALLERS DE CIRC PER A NENS
Dissabtes 5 i 12 de novembre
Dissabtes 3 i 10 de desembre

Horaris:
Taller 1: 10h-11h
Taller 2: 11-h-12h
Taller 3: 12h-13h

Preu per taller: 15 euros

Cal reservar entrada trucant al 93 356 08 90 o enviant un correu electrònic a produccio@lacentraldelcirc.cat
Places limitades. A partir de 6 anys.
Servei de bar.

Enllaços relacionats