Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Arrenca el cicle Propera Parada: La Central del Circ

Notícies del circ

<< Altres notícies La Central del Circ - 07/11/11

Arrenca el cicle Propera Parada: La Central del Circ

El primer Cabaret de Circ dóna el tret de sortida a dos mesos d'activitats per a tots els públics

Divendres 4 de novembre, el primer Cabaret de Circ de La Central del Circ va servir per donar el tret de sortida al cicle d'activitats amb què la Fàbrica de Creació de Circ de Barcelona celebra el trasllat a la seva seu definitiva.

Propera Parada: La Central del Circ és tot un seguit d'activitats per a tots els públics amb espectacles de circ, tallers infantils, portes obertes amb creadors, xerrades, etc. Dos mesos per conèixer el món del circ i aquest centre de treball i creació per a professionals del circ.

En el primer dels Cabarets de Circ van participar la companyia de circ 'eïa', Proyecto Otradnoie, Jose Redondo (de la companyia 'La Mano Jueves'), Davide Salodine, sota la direcció d'Emiliano Sánchez i la presentació del Claudio Inferno.

Des del 4 de novembre també es pot veure la primera de les exposicions fotogràfiques, 'Petjades artístiques a La Central'. Situacions irrepetibles immortalitzades amb imatges a través d’exposicions que ens ofereixen una visió del circ català.
Les exposicions es podran visitar de dilluns a divendres, de 10 a 19h.

Arrenca així un cicle d'activitats que també inclou Tallers de circ per a nens, una oportunitat per a la iniciació a l'acrobàcia, les malabars, els aeris i l'equilibrisme. Tots els tallers inclouen un circuit per aquestes disciplines i estan impartits per artistes amb experiència en formació pedagògica per a infants. I, pels familiars acompanyants, s’inclou un programa de descoberta de La Central del Circ.

Aquesta setmana, dimarts 8 de novembre, començarà l'activitat Un Artista, una Pel·lícula, que consisteix en la projecció d’una pel·lícula o espectacle comentat per un artista de circ. El primer dia es podrà conèixer més sobre circ a través d'Els inicis del circ contemporani a Catalunya, amb Josep Ventura.

I dijous, 10 de novembre, s'obren les portes a la creació. Per conèixer des de dins quin són els processos de la creació d’un espectacle de circ, La Central del Circ proposa un recorregut per les seves sales de creació on les companyies o artistes que hi treballen explicaran i compartiran amb el públic l’estadi dels seus projectes artístics.

Podeu saber més sobre el cicle Propera Parada: La Central del Circ aquí

Enllaços relacionats