Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Anna Giribet i Argilès, nova directora artística de FiraTàrrega a partir del gener de 2019

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

Anna Giribet i Argilès, nova directora artística de FiraTàrrega a partir del gener de 2019

Els darrers anys ha estat la tècnica de programació de la fira des del 2011

La nova direcció de Fira Tàrrega estarà liderada en el camp artística per Anna Giribets, que ocuparà el carrer de directora artística a partir de l’1 de gener de 2019 i durant 5 anys. Giribets ha format part des del 2011 de l’equip gestor de Fira Tàrrega com a tècnica de programació.
 

Anna Giribets és llicenciada en Ciències Econòmiques, postgraduada en Direcció i Gestió d’Empreses, Institucions i Plataformes Culturals, i els darrers anys ha coordinat el Màster de Creació en Arts de Carrer. La resolució del concurs a la direcció artística ha valorat el projecte presentat per Giribets,basat en els eixos del territori, les identitats, la política i la formació.

Anna Giribet,  s'encarregarà ja de la programació artística de la propera edició de FiraTàrrega, que tindrà lloc del 5 al 8 de setembre. Una programació integrada per 50 companyies, de les quals un 50% de la programació serà catalana, un 25% de la resta de l’Estat i un 25% serà internacional. L’equilibri entre carrer i sala serà d’un 60% i 40 % respectivament, tot i que no ha de ser un % infranquejable en favor dels espectacles de carrer.