Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Quatre companyies de La Maleta a La Mostra de Pallassos de Xirivella

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

Quatre companyies de La Maleta a La Mostra de Pallassos de Xirivella

Mundo Mandarina, Gromic, The Flying Tiritas, Los Caneca presentaran les seves propostes en la 18a edició de la Mostra

La Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella compleix enguany la seua majoria d’edat i ho celebra del 8 al 20 de novembre amb 36 funcions, 16 espectacles i 16 companyies, de diferents orígens. Hi ha dins la programació quatre propostes de La Maleta dels Espectacles, que posa de manifest el bon estat del circ que es fa a Catalunya.

Del 8 al 17 de novembre es celebrarà la Mostreta, un programa d’espectacles de pallassos per als escolars de Xirivella. Quatre companyies oferiran 10 sessions dels seus espectacles, a les escoletes infantils per als més menuts i a l’auditori municipal per als alumnes de segon cicle d’Educació Infantil i de primer a sisè curs de Primària. Entre elles hi ha Mundo Mandarina, amb l'espectacle LABORATORI MÀGIC, dimarts 8 i dimecres, 9 de novembre. 

La 18 Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella compta en la seva programació d'enguant amb diverses propostes de La Maleta dels Espectacles, un dels projectes inclosos en el Viver d'Iniciatives de Circ de La Central del Circ. Fàbrica de Creació de l'Ajuntament de Barcelona.

A banda de Mundo Mandarina, Gromic Visual comedy presentarà THE MAGOMIC SHOW, una oportunitat per retrobar-se amb el món de la simplicitat màgica i delectar-se amb la poesia sorprenent de la comèdia visual de Gromic!.I The Flying Tiritas presentaran l'espectacle ATIRITITANDO.

La cloenda de la 18 edició correrà a càrrec de la companyia Los Caneca –Catalunya- amb l’espectacle LOS CANECA SHOW, una barreja perfecta d’acrobàcies, malabars i humor amb la participació especial del públic.