Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Cronopis acollirà la celebració del Dia Mundial del Circ

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

Cronopis acollirà la celebració del Dia Mundial del Circ

Els actes tindran lloc el cap de setmana el 13 i 14 d’abril

La celebració del Dia Mundial del Circ per part de la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (XECC) i l'APCC tindrà lloc enguany a Cronopis, l’espai de circ de Mataró. Els actes s’organitzaran el cap de setmana del 13 i 14 d’abril, i està previst l’organització de tallers per a tots els públics i espectacles.

Aquest any, amb motiu dels dies de festa de Setmana Santa, des de la XECC s’ha adelantat el DMC una setmana respecte la celebració oficial que tindrà lloc el dia 20. Durant el Dia Mundial del Circ també i com va sent habitual, es llegirà el manifest reivindicatiu. Enguany l'autor és en Juanillo, Joan López, artista i formador de circ. Aqui podeu consultar el text del manifest, que amb el títol "El circ està viu" vol reivindicar el reconeixement del circ com a art. Des de l'APCC volem difondre'l i que es llegeixi en els actes organitzats per celebrar el Dia Mundial del Circ.

Com ja és habitual, l’APCC ha elaborat l'Agenda del Dia Mundial del Circ, que recull les activitats programades del 5 al 21 d'abril (espectacles, tallers). En total, més de 50 propostes arreu del territori català. Aquí la podeu consultar online.

Aquí us podeu descarregar el nou logo per al Dia Mundial del Circ que hem encarregat des de l'APCC.