Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La Central del Circ inicia un projecte de creació comunitària al barri del Besòs

Notícies del circ

<< Altres notícies La Central del Circ

La Central del Circ inicia un projecte de creació comunitària al barri del Besòs

El Colletivo Terzo Livello va guanyar la convocatòria per acompanyar el projecte d’Art i Part

El circ estarà present a la primera creació comunitària del programa ART i PART al barri del Besòs, de la mà de La Central del Circ i del Colletivo Terzo Livello, companyia que va guanyar la convocatòria per participar en aquest projecte. Dimecres 23 de gener s'inicia la creació, amb tallers  i intensius per compartir les tècniques i els llenguatges, per després decidir el tema i el format que interessi als veïns i veïnes participants i als artistes acompanyants. Si esteu interessats/des en participar, escriviu a  barri@lacentraldelcirc.cat

La creació artística comunitària té dos objectius paral•lels i interrelacionats: d’una banda la creació artística i, de l’altra, l’enfortiment dels vincles comunitaris. L’objectiu es desplaça de la producció al procés i de l’autoria a la col•laboració. Per tant, és tan important el resultat final com la generació d’un llenguatge i un relat comuns.
Al llarg del procés es treballarà conjuntament amb col•lectius, entitats i artistes arrelats al Besòs per fer, de forma sostenible i coordinada, una recerca en les poètiques del circ i els llenguatges del cos, integrant els coneixements, disciplines artístiques i expertícies existents al barri, amb l’objectiu de viure plegades un procés de creació i mostra d’art col•laboratiu. Per tant, es posarà molta atenció a l'escolta dels interessos, inquietuds, necessitats i complicitats dels actors culturals i comunitaris del Besòs.

Durant els mesos d’octubre a desembre del 2018 s’ha creat un grup motor amb artistes del barri per dissenyar el projecte artístic. En formen part l’Associació Arts Escèniques per a Joves (AAEJ), Besòs Creació amb la coreògrafa Inés Boza, el col•lectiu de teatre de l’oprimit La Dispersa i Colletivo Terzo Livello.Partenaires i artistes acompanyants:  La Central del Circ, l’Associació Arts Escèniques per a Joves (AAEJ), Besòs Creació amb la coreògrafa Inés Boza, el col•lectiu de teatre de l’oprimit La Dispersa i la companyia de circ Colletivo Terzo Livello.

Artistes emergents: Veïns i veïnes del Besòs


 

Enllaços relacionats