Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Flou Papagayo de Mumusic Circus, nominat a millor espectacle per a públic familiar als Premios MAX

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Flou Papagayo de Mumusic Circus, nominat a millor espectacle per a públic familiar als Premios MAX

Els guardonats es donaran a conèixer el 20 de maig a Valladolid

Els Premis Max a les arts escèniques han donat a conèixer avui els nominats i nominades de l’any 2018, entre els quals es troba l’espectacle de circ Flou Papagayo de la companyia catalana Mumusic Circus. En total 12 espectacles estan nominats en aquesta categoria. Aquí podeu consultar tots els nominats/des de les diferents categories.

Actualment els premis Max no compten amb cap categoria dedicada específicament al circ. Fa dos anys cal destacar que l’espectacle inTarsi de Companyia de Circo eia va obtenir el guardó a companyia revelació.

La companyia Mumusic Circus la formen Marçal Calvet i Clara Poch, i en aquest espectacle també ha participat en la creació Marta Camuffi, que destaca pel seu número de suspensió capil•lar.

Flou Papagayo ja s’ha pogut veure en els principals festivals de Catalunya i continua de gira, també programat al Barcelona Districte Cultural els pròxims mesos.