Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Nou logo en català per difondre el Dia Mundial del Circ

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Nou logo en català per difondre el Dia Mundial del Circ

L’APCC ha encarregat un nou disseny per a la comunicació de totes les activitats relacionades amb aquesta celebració

La celebració del Dia mundial del Circ comptarà a partir d’enguany amb un logotip propi, encarregat per l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC) per englobar tota la comunicació relacionada amb aquesta celebració. D’aquesta manera es comptarà amb un logotip en català que es distribuirà perquè l’utilitzin totes les entitats i companyies que organitzin actes per celebrar el Dia mundial del Circ, tinguin o no relació amb l’APCC.

El logotip és obra del dissenyador David Torrents, que ha volgut representar  en els diferents lletres de la paraula Circ la màgia, l’equilibri, el risc i la poesia. El logotip pren el color vermell, el color més associat tradicionalment al circ.

Aquí us podreu descarregar el logotip en els diferents formats per utilitzar-lo en les vostres cartells i altres elements de comunicació relacionats amb el Dia Mundial del Circ. La intenció de l’APCC és que aquest logotip sigui utilitzat per tot el sector, independentment de si forma part de l’APCC.

Agenda d'activitats pel Dia Mundial del Circ

Paral•lelament, l’APCC organitza una agenda d’activitats de circ que englobarà les activitats programades del 5 al 21 d’abril. En aquest enllaç trobareu més informació sobre com ens podeu fer arribar información dels vostres actes (espectacles, tallers, etc).

La celebració oficial del DMC enguany és el dia 21 d’abril, però en coincidir amb les festes de Setmana Santa, la celebració recolzada per l’APCC tindrà lloc el cap de setmana anterior, el 13 i 14 d’abril, i serà  a Mataró, de la mà de l’espai Cronopis.

Descarregueu-vos el logo!

Logo en vermell

Logo en negre

Logo en horitzontal en vermell

Logo en vertical en negre