Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Descompte per a nous socis i sòcies del 5 al 21 d'abril

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

Descompte per a nous socis i sòcies del 5 al 21 d'abril

Oferta pel Dia Mundial del Circ : No pagaran fins el mes de juliol

L'Associació de Professionals de Circ de Catalunya ofereix una oferta per professionals de circ (artistes, tècnics/es, gestors/es, difusors/es, etc) que vulguin formar-ne part. Amb motiu del Dia Mundial del Circ, que celebrem del 5 al 21 d'abril, les persones que es facin socis i sòcies no hauran de pagar el seu primer trimestre, i per tant no pagaran fins el mes de juliol.

Les persones interessades només cal que us poseu en contacte amb nosaltres a través del correu apcc@apcc.cat o que ompliu el formulari que trobareu aqui.

L’APCC és una entitat privada, independent i sense ànim de lucre que té l’objectiu de promoure i difondre el circ en la vida cultural, social i econòmica del país. Fundada l’any 2004, l’APCC cohesiona i vertebra el sector des dels seus inicis representant les diferents branques professionals del circ català: artística, empresarial, gestió, direcció, dramartúrgia, escenografia, coreografia, teoria, docència. Amb més de 300 professionals associats/des, l’APCC representa el sector del circ a Catalunya.

Aquí podeu consultar més informació sobre qui pot fer-se soci/a de l'APCC , els serveis que ofereix l'associació als professionals i les diferents quotes existents.