Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Es donen a conèixer els nominats als Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya 2011

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Es donen a conèixer els nominats als Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya 2011

Dilluns 5 de desembre, en roda de premsa, es faran públiques les nominacions, amb un total de 43 espectacles i companyies diferents

La Nit de Circ, amb un espectacle on actuaran una selecció dels millors artistes catalans que van estar guardonats a la primera edició dels Premis, se celebrarà a Barcelona el dia 20 de desembre a Barcelona.

Amb un total d’11 categories diferents es reconeixeran les millors accions de circ que es duen a terme a Catalunya en una Nit de Circ plena d’espectacle. La Gala serà un acte obert al públic (amb entrades a la venda) on els mateixos assistents voten entre tots els nominats el Premi especial de la Gala.

Per donar a conèixer a la premsa els nominats (amb un total de 43 espectacles i companyies diferents) es farà una presentació que tindrà lloc el proper dilluns 5 de desembre a les 12:15 hores al London Bar (Carrer Nou de la Rambla, 34. Barcelona), amb el següent ordre:

12:15h FOTO AMB ELS NOMINATS, on comptarem amb la presència de més de 50 artistes
catalans de circ: pallassos, acròbates, malabaristes...
12:30h RODA DE PREMSA de presentació dels Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya i de les nominacions 2011; a més d’avançar l’elenc artístic de la Nit de Circ que serà la gala de lliurament dels Premis; i a més presentarem la propera edició d’un anuari: el primer anuari del circ català.

En l'acte intervindran:

  • Sr. Vicent Llorca – organitzador dels Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya
  • Sr. Marcel Barrera – President del Jurat dels Premis Zirkòlika 2011
  • Sr. Jordi Cabré i Trias, Director General de Promoció i Cooperació Cultural (Generalitat de
  • Catalunya)
  • Sra. Pilar Parcerisas, Vicepresidenta primera del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts
  • (CoNCA)
  • Sr. Llucià Homs i Capdevila, director de Promoció de Sectors Culturals de l’Institut de Cultura ICUB (Ajuntament de Barcelona)
     

La segona edició dels Premis Zirkòlika promouen una gala – espectacle amb la millor Nit de Circ, oberta al públic i amb entrades a la venda a www.ticketea.com

Els Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya són uns guardons molt especials creats específicament per donar notorietat a la creació circense de Catalunya, mitjançant un reconeixement públic i mediàtic que pugui servir de testimoni de la gran qualitat artística que avui en dia tenen els espectacles d’aquest gènere en totes les seves vessants. L’organització d’aquests premis, Zirkòlika, es compromet així a dedicar els màxims recursos a la difusió del circ que es fa a Catalunya i amb l’objectiu que aquest pugui rebre l’atenció que li correspon dins el món cultural català. Els premis es lliuraran en una Nit de Circ commemorativa que es celebrarà a la ciutat de Barcelona el dia 20 de desembre i a la qual es convidarà a tots els professionals del circ, els mitjans de comunicació i a tots els programadors de Catalunya, entre altres personalitats. No es tracta d’una gala convencional, sinó d’un espectacle de circ que donarà sentit als 11 premis que es lliuraran.

En el decurs de la roda de premsa de presentació dels Premis Zirkòlika, el proper dilluns 5 de desembre, en el London Bar de Barcelona, es faran públics els nominats d’aquesta segona edició dels premis de circ, i l’organització donarà a conèixer el funcionament i els objectius d’aquesta convocatòria, així com la configuració del jurat i de les diverses categories que es premiaran. També es donarà àmplia informació sobre la naturalesa dels guardons amb que es premiaran les diverses iniciatives i companyies de circ i s’explicarà l’espectacle que vestirà la gala de lliurament del proper 20 de desembre, un acte ple de circ i màgia!

Els Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya han previst també que el públic assistent a la Gala esculli un dels guardons, el Premi Especial de la Gala.

CONVOCATÒRIA DE PREMSA - DILLUNS, 5 de DESEMBRE de 2011
Lloc: London Bar (Carrer Nou de la Rambla, 34. Barcelona)
Data: dilluns, 5 de desembre de 2011
Hora: 12:15 hores (fotògrafs) – 12:30 hores (redactors)
Acte: Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya 2011
PRESENTACIÓ NOMINACIONS + FOTO NOMINATS (més de 50 artistes de circ)
+ ACTUACIÓ ACROBÀTICA (una mostra del que es veurà en l’espectacle Nit de Circ)
En acabar l’acte es servirà un aperitiu- esmorzar per tots els assistents i els periodistes a més podran fer entrevistes als artistes nominats.