Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Animal Religion i Cia Voël a la programació de la pròxima temporada del TNC

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Animal Religion i Cia Voël a la programació de la pròxima temporada del TNC

S’estrenaran els espectacle Ahir i Ex-libris

La programació del TNC per a l’any que ve inclou dues estrenes de circ a càrrec de les companyies Animal Religion i Cia Vöel. Es tracta dels espectacles Ahir, que es podrà veure el mes d’abril, i Ex-libris, en cartellera el pròxim mes de maig.

Ahir és un espectacle de la companyia liderada per Quim Giron, Animal Religion, que compta amb la direcció de Jordi Fondevila. Els artistes seran Alexis Akrovatakis, Quim Giron, Núria Planes y Piero Steiner, en un espectacle interdisciplinari de circ que uneix cos, llum, so i que parla de la relació del passat amb el present.

Per la seva banda la companyia Voël estrenarà a Catalunya el seu espectacle Ex-libris,  que ocuparà la sala Tallers del 22 al 26 d’abril Deborah Cobos i Jordi Serra ens parlen de la falta de comunicació, de la recerca de moments d’inadvertida felicitat en el dia a dia. Es tracta d’una història on els llibres són protagonistes així com el quadrant rus, els portés acrobàtics, la bola d’equilibri i la música en directe de Marc Sastre.