Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Una cinquantena d’espectacle de 30 companyies a la 24a Fira de Circ al Carrer de La Bisbal

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

Una cinquantena d’espectacle de 30 companyies a la 24a Fira de Circ al Carrer de La Bisbal

Del 19 al 21 de juliol a la capital del Baix Empordà

La Bisbal d’Empordà acull el cap de setmana adel 19 al 21 de juliol la 24a Fira de Circ al Carrer, que ha programat un total de 30 companyies que oferiran una cinquantena d’espectacles. Es tracta d’un dels principals festivals de circ de Catalunya, amb un públic aproximat de 30.000 persones cada any. Enguany s’ha apostat pel circ fet a Catalunya, i té el repte d’acollir nous públics i així incrementar el nombre d’assistents.

Per aconseguir-ho, s’han redistribuït escenaris per descentralitzar els espectacles, i s’han creat a més dos escenaris nous, el del Terracotta Museu i el de la plaça de la Sardana. A més, la qualitat de les propostes continua sent l’aposta de la fira, que va rebre una nota del 8,9 l’any passat per aquest aspecte.

L’espectacle inaugural anirà a càrrec de la companyia francesa Cirque la compagnie, amb l’espectacle Avis Bidon, i també formen part de la programació Los Barlou, Júlia Farrero, cia Vaques, Penélope y Aquiles, Yldor Llach, cia Nom Provisional, Emiliano Sánchez Alessi, cia Passabarret, Moi Jordana, Amer i Àfrica, Pau Palaus, Los Herrerita i Rhum i Cia, entre d’altres.
 

Enllaços relacionats