Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L'APCC a Fira Tàrrega

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

L'APCC a Fira Tàrrega

Organitza trobades amb programadors/es i tindrà estand a la Llotja Professional

L'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) estarà present a Fira Tàrrega amb un estand a la Llotja Professional des del dijous 5 fins el diumenge 8 de setembre. L’estand (el número 24) està obert a tots els socis i sòcies que vulguin venir una estona, portar el seu material de difusió o bé quedar amb programadors/es. A més, també hi podreu recollir la Guia de Companyies de Circ de Catalunya. El nostre espai en aquesta ocasió el compartirem amb Circored, la Federació d’associacions de circ de  l’Estat espanyol.

Oferta per a nous socis i sòcies

Els professionals de circ que volen formar part de l'APCC podran aprofitar l'oferta que oferim a Fira Tàrrega: les persones que s'associïn al nostre estand no pagaran cap quota fins el 2020. Podeu demanar més informació a apcc@apcc.cat o al nostre estand a la Llotja Professional.

Trobada amb programadores i programadors

Enguany la Fira ha reformulat la Llotja  i les diferents associacions de professionals de les arts escèniques presents a Tàrrega compartirem un mateix espai, on divendres i dissabte  al matí organitzarem una trobada amb programadors/es per als nostres socis i sòcies. En total participaran als speed meetings més de 40 programadors/es locals, estatals i internacionals.

Companyies associades presents a la programació
Diverses companyies que formen part de l’APCC porten els seus espectacles a Fira Tàrrega 2019. Es tracta de Bucráa Circus, amb “El gran final”, “Teia”, de Júlia Farrero que forma part de la sessió inaugural, “Peix”, d’Hotel Iocandi, “Ovvio” de Kollectiv Lapso Cirk i “Cafuné” de cia Du’k’to. Altres membres de l'APCC també formen part de l'espectacle "Diòptries" de Pere Hosta i Toti Toronell.

Presentacions de projectes de circ
Enguany la Llotja acollirà diferents presentacions de projectes d’arts escèniques per produir i d’altres ja estrenats. Entre els espectacles que es presentaran hi ha “Ahir està al caure” d’Atonia cie, amb Georgina Bruch. Es tracta d’una reflexió sobre la solitud i la memòria.
A més, dues companyies més presentaran projectes a la recerca de finançament, com Cirquet Confetti amb el seu projecte “A la fresca” i cia ES amb “Tei Tei”.