Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L'APCC a Fira Tàrrega 2021

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

L'APCC a Fira Tàrrega 2021

Oferta per a nous socis i sòcies que es donin d'alta a Fira Tàrrega

L'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) estarà present a Fira Tàrrega amb un estand a la Llotja Professional des del dijous 9 fins el diumenge 12 de setembre. Enguany compartirem estand amb d'altres associacions d'arts escèniques com l'Associció d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l'Associació de Teatre per a Tots els Públics (TTP), l'Associació d'Empreses de Distribució i Gestió de les Arts Escèniques (ADGAE) i Arts de Carrer Associades (PATEA). Com és habitual, l'estand  està obert a tots els socis i sòcies i podeu portar el vostre material de difusió o be quedar amb programadors/es.

Oferta per a nous socis i sòcies

Els professionals de circ que volen formar part de l'APCC podran aprofitar l'oferta que oferim a Fira Tàrrega: les persones que s'associïn al nostre estand no pagaran cap quota fins el 2022. Podeu demanar més informació a apcc@apcc.cat o al nostre estand a la Llotja Professional.

Trobada amb programadores i programadors

Juntament amb les diferents associacions de professionals de les arts escèniques presents a Tàrrega organitzarem una trobada amb programadors/es per als nostres socis i sòcies que tindrà lloc el divendres 10 de setembre al migdia davant de la Llotja. Diversos programadors i programadores catalans, de l'Estat i internacionals han confirmat la seva assistència. Les inscripcions per aquesta activitat es van dur a terme durant el mes d'agost.

Companyies associades presents a la programació
Diverses companyies que formen part de l’APCC porten els seus espectacles a Fira Tàrrega 2021. Es tracta de "Gregaris" de cia Soon, "Desdèmona" d' Alba Sarraute i les Desdèmones, "Mort de riure" de Los Galindos, "Nuye" de Companyia de Circ "eia" i "Trenzadas" de 23 arts.