Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Pep Invernó destaca els valors que aporta el circ a l’educació reglada

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

Pep Invernó destaca els valors que aporta el circ a l’educació reglada

En la xerrada “Circ i Escola” organitzada per la comissió de formació de l’APCC

Cooperació, esforç, confiança, autoestima i creativitat són alguns dels valors que la formació en circ pot aportar a l’escola, segons ha explicat el pedagog i mestre Pep Invernó a la xerrada “Circ i escola” organitzat per la comissió de formació de l’APCC divendres passat a la Biblioteca de Nou Barris (especialitzada en circ).

Aquesta tardor l’APCC organitza un cicle de xerrades sobre la relació del circ amb altres àmbits com la societat, l’escola, l’esport i la professió. En breu informarem de les dates de les pròximes xerrades, que aniran a càrrec Antonio Alcántara (circ i societat), Mercè Mateu (circ i esport) i Alberto Feliciate (circ i professionalització).

La primera xerrada, amb el títol “Quin lloc pot ocupar el circ dins l’escola?” va anar a càrrec del pedagog i mestre Pep Invernó, amb més de 15 anys d’experiència en la formació de circ a l’educació primària i secundària. Invernó va destacar els valors intrínsecs del circ que la seva pràctica aporta als alumnes, com l’increment d’autoestima, la cohesió de grup, el control del propi cos, la creativitat, la constància, la confiança en els altres, etc.

Invernó va explicar que l’error esdevé part del procés d’aprenentatge, i va destacar la importància de respectar el ritme de cada alumne.