Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La Bòbila Nova, un nou espai de circ a Palafrugell

Notícies del circ

<< Altres notícies Sector - 16/12/11

La Bòbila Nova, un nou espai de circ a Palafrugell

S'ofereix a joves amateurs, principiants o experts professionals per posar un comú un camí d'experiències, d'exercici físic i creatiu entorn a l'entreteniment artístic

L'aula de Circ és una iniciativa de ComandoAcción, que conjuntament amb l'àrea de Cultura de L'Ajuntament de Palafrugell han posat en marxa al remodelat espai de la Bòbila Nova de Palafrugell. Entre el Febrer i el juny del 2012.
Es vol oferir l'espai de la Bòbila a joves amateurs, principiants o experts professionals per posar un comú un camí d'experiències, d'exercici físic i creatiu entorn a L'Entreteniment artístic; cada divendres entre les 18 i 22 h.
Es vol introduir el malabarisme ( juggling ) com a disciplina esportiva i saludable entre els joves de la comarca amb unes sessions de 2- 4 hores setmanals. A mesura que avanci el projecte i l'interès; s'aniran descobrint noves disciplines com les xanques, els salts acrobàtics, la dansa aèria, etc. també en el transcurs dels pròxims cursos.
Durant el primer any es vol introduir el "juggling" ( malabarisme ) com a disciplina esportiva/artística amb la col·laboració de destacats professionals com Toto Juggling ( nominat als premis de circ 2011 que concedeix cada any la revista de referència Circolika) qui farà "stages" amb els alumnes de cares a l'estiu. En paral·lel a la pròpia aula es convinarà L'aprenentatge amb demostracions d'entrenadors olímpics, ballarins d'alt nivell o altres centres de formació de circ.
Les inscripcions estan obertes fins el 27 de Gener de 2012, les places són limitades i les classes comencen al Febrer de 2012.

Enllaços relacionats