Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Escarlata Circus, El Cruce, Lapso Cirk, Javier Ariza, Adrien Schvarsztein y El lado oscuro de las flores a Santander

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Escarlata Circus, El Cruce, Lapso Cirk, Javier Ariza, Adrien Schvarsztein y El lado oscuro de las flores a Santander

El festival En la cuerda floja acollirà també una trobada general de la xarxa Circostrada

El festival En la cuerda floja de Santander estèn la seva programació a tot el mes de novembre, amb nombrosa programació de companyies residents a Catalunya com Escarlata Circus, El Cruce, Lapso Cirk, Javier Ariza, Adrien Schvarsztein y El lado oscuro de las flores. Durant els dies del festival Santander també acollirà una trobada general de les entitats associades a la xarxa internacional Circostrada.

A més de “Pugilatus” d’Escarta Circus, “Carman” de Javier Ariza, “Ovvio” de Lapso Cirk, “Bubble” d’El lado oscuro de las flores, i “Lurrak” i “Arrived” d’Adrien Schvarsztein, el festival també inclou espectacles com “Sol bemol” d’Irque &Fien, “Gibbon” dels malabaristes Patfield & Triguero, “So”, del també malabarista Xampatito Pato, “Myres” de Grop Circo i els pallassos de Pistacatro amb “Outono”.

El festival inclou també altres activitats com session de cinema dedicats al circ o laboratori escènic Coffee & Cigarettes.

Enllaços relacionats