Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > YeOrbayu i Ni cap ni peus, propostes de circ al Districte Cultural

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

YeOrbayu i Ni cap ni peus, propostes de circ al Districte Cultural

La cia Vaques i circ Vermut, programats juntament amb Mireia Miracle

L'agenda del Districte Cultural, que porta diferents propostes d'arts escèniques als Centres Cívics de la ciutat de Barcelona, ha inclòs els espectacles "YeOrbayu" i "Ni cap ni peus" en la seva programació per al pròxim trimestre.

"YeOrbayu" de cia Vaques (José Luis Redondo i Jorge Albuerne, amb Xabi Eliçagaray) és una proposta de circ rural trash, brut i honest, un circ on es combina la màgia dels pallassos —uns clowns tristos, destralers i punkies—, amb la virtuositat de les acrobàcies (caminar sobre ampolles sembla un esport de risc) i una banda sonora de distorsions i cobla espanyola. Un espectacle que, sense pretensions, com la pluja, cala en el nostre esperit i omple de records les nostres memòries.

"Ni cap ni peus" de Circ Vermut (Jordi Mas i David Candelich) inclou roda Cyr, malabars, perxa xinesa, manipulació d’objectes, verticals amb cadires i acrobàcia, que se succeeixen sobre un escenari on triomfa la llei de qui riu més fort. O de qui fa més gràcia. O de qui té peus. O de qui s’ha deixat el cap a casa. O de qui l’ha perdut i ja no el vol trobar mai més.