Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Helena i Antxon Ordoñez Bergareche, nova direcció artística de La Central del Circ

Notícies del circ

<< Altres notícies La Central del Circ

Helena i Antxon Ordoñez Bergareche, nova direcció artística de La Central del Circ

La comissió de selecció ha destacat el seu coneixement dels diferents agents i espais d’arts en viu d’àmbit nacional i internacional, entre d'altres aspectes

La comissió de valoració de candidatures reunida el  passat 17 de febrer ha decidit que la direcció artística de La Central del Circ per al període 2020-2022 (amb possibilitat de pròrroga d’un any màxim) recaigui en: Helena Ordoñez Bergareche i Antxon Ordoñez Bergareche. Aquests dos germans són els responsables actualment de la programació del Festival Artescena en Ávila de Ávila i formen la companyia de teatre de titelles Accidental Company.

Segons explica el comunicat de La Central del Circ, "de les quatre candidatures presentades, i després d’una llarga deliberació, la comissió s’ha decantat  per aquesta  proposta  pel seu coneixement  dels  diferents agents i espais d’arts en viu d’àmbit nacional i internacional, per la seva trajectòria de treball en col·lectiu, per la seva capacitat de generar dinàmiques participatives i de gestió comunitària i per la seva proposta de direcció compartida".

"Al seu torn, i reaccionant a la resposta que ha tingut aquesta convocatòria en les dues darreres publicacions, la comissió ha fet l’encàrrec explícit a aquesta Direcció  de  treballar i obrir  un debat sobre el paper i la necessitat de les direccions artístiques en els espais de creació. Així mateix, ha demanat que s’ampliés el període de prova de tres mesos a un any per tal de poder valorar amb major perspectiva el treball desenvolupat per aquesta nova direcció."