Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Capas, de la cia de circ 'eia', guanyadors del Premi de Circ Ciutat de Barcelona

Notícies del circ

<< Altres notícies Sector - 02/02/2012

Capas, de la cia de circ 'eia', guanyadors del Premi de Circ Ciutat de Barcelona

Per primer cop, aquests guardons incorporen la categoria de circ

Dimecres 1 de febrer de 2012 es van fer públics els guanyadors de totes les categories dels Premis Ciutat de Barcelona, que atorga el El Consell de la Cultura de Barcelona i que enguany incorporen per primer cop la categoria de circ com a guardó propi.

El premi dedicat al Circ s'atorga a una obra de circ estrenada durant l'any 2011 i/o representada a Barcelona dins el mateix any. I en aquesta ocasió, l'espectacle que rebrà el guardó és Capas.

El Jurat dels Premis, compost de Jordi Jané, Laia Alzueta, Vicent Llorca, Joan Maria Minguet i Bet Miralta han acordat per majoria atorgar el Premi de Circ a la companyia de circ “eia”
per l’espectacle Capas, tot valorant el risc assumit en recerca i investigació circense. La companyia la formen Francesca Lissia, Armando Rabanera, Celso Pereira, Fabrizio Giannini i Cristiano Della Monica.Capas  va ser seleccionat en el dispositiu Camins de Creació,  emmarcat dins el projecte circ que o!

L'espectacle gira al voltant de l'acte de ser amfitrió, com a un esdeveniment recobert de capes, on els artistes i creadors de la peça arriben, es troben, estan disposats a marxar, i a compartir les seves il·lusions, a gaudir de moments brillants, catastròfics, íntims i molt sincers. Es tracta d'un retorn als seus orígens on cadascun d'ells es despulla de les seves capes, per acabar mostrant i compartint què hi ha en el sí d'ells mateixos.

L’acte de lliurament dels premis se celebrarà el dilluns, 13 de febrer, a les set de la tarda al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. L’Institut de Cultura de Barcelona ha encarregat la creació de l’espai escènic i la dramatúrgia de l’acte a Gat Capat, amb Jordi Queralt, Xavi Ricart, Quico Amorós i David Olivares. En el decurs de l’acte hi haurà diferents accions
artístiques a càrrec de Carles Santos, el saxo de Pep Pasqual, el tenor Jordi Molina i
diversos ballarins. La direcció artística recau en Montse Colomé i la conducció de
l’acte anirà a càrrec d’Ernest Villegas.