Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Programa.cat compensarà les actuacions anul·lades que no es puguin posposar

Notícies del circ

<< Altres notícies Política cultural i educativa

Programa.cat compensarà les actuacions anul·lades que no es puguin posposar

Aportarà el percentatge econòmic quan ho sol·licitin les companyies

Des de l'Oficina de Suport a l'Iniciativa Cultural han comunicat que les companyies amb espectacles contractats a través del Programa.cat que hagin hagut d'anul·lar-se a causa del COVID-19 podran sol·licitar el pagament del percentatge que aporta el Departament de Cultura. Com que es tracta d'una línia de subvencions, les companyies hauran de presentar una sol·licitud segons els termes de la convocatòria que es publiqui al DOGC (encara no s'ha publicat). Aquesta línia de subvencions només està pensada per activitats que no es puguin reprogramar durant l'any 2020.

Trobareu mes informació aqui. Està previst que aquesta línia s'allargui mentre duri el període d'excepcionalitat.
 
Respecte de les Festes Majors, en el moment que l'Ajuntament tingui el programa de la festa tancat, podrà demanar a Programa.cat les activitats subvencionables. Des del Programa.cat s'han flexibilitzat els terminis de compra perquè es pugui fer en el moment que l'Ajuntament tingui clar que podrà fer la Festa Major. Es demanarà al municipi que ho certifiqui oficialment.
 
Si després, per causes de força major desconegudes en el moment de la sol·licitud o sobrevingudes de forma inesperada, s'anul·la l'actuació prevista es podran acollir a la línia de lucre cessant.