Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal es posposa al mes de setembre

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal es posposa al mes de setembre

El festival s’adapta a la situació actual i presentarà la programació al juny

La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal de l’Empordà ha anunciat que posposa la seva edició d’enguany al mes de setembre per tal de no cancel·lar. Serà un festival de mínims que tindrà lloc del 4 al 6 de setembre, i la programació, formada per una quinzena de companyies, es presentarà a mitjans de juny. Des del festival s’ha destacat la voluntat que sigui “un acte de resistència cultural” i de “compromís amb les companyies i el sector”.

Els espectacles tindran un format semipresencial, han explicat: el públic assistent haurà de ser reduït però es podrà veure també per xarxes social.

L'objectiu és "no deixar en blanc l'edició d'aquest 2020". Perquè això sigui possible, s’hauran de complir una sèrie de mesures per a la protecció del públic, els artistes i l’organització, i hi haurà limitacions d’aforament i mobilitat.

Des de la Fira s’ha explicat també que aquest no ha estat l’únic repte amb què s’han trobat, ja que també hi ha hagut una important revisió del pressupost inicial.

El festival també ha fet  pública la imatge gràfica del festival, a càrrec de Joan Garcia, que està inspirada en els collages d’imatges de Terry Gilliam i els Monty Phyton’s Flying Circus.

Enllaços relacionats