Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La Central del Circ reobre el 2 de juny

Notícies del circ

<< Altres notícies La Central del Circ

La Central del Circ reobre el 2 de juny

Els usuaris i usuàries hauran de complir un protocol sanitari en l'ús de l'espai

La Central del Circ reobrirà les seves instal·lacions per a l'entrenament i creació de circ el pròxim dimarts 2 de juny. Per motius sanitaris són necessàries diverses restriccions i durant un temps s'establiran dos torns i limitacions en el nombre d'usuaris i usuàries de l'espai.

Així, serà obligatòria la reserva dels espais d'entrenament online i s'establiran dos torns d'entrenament, matí i tarda. En un primer moment només podran entrenar els usuaris i usuàries amb quota anual, i no es podran utilitzar espais com la cuina o els vestidors.

Des de La Central del Circ s'apel·la a la responsabilitat i complicitat de les persones usuàries per tal d'assegurar un bon funcionament de l'equipament.

En aquest enllaç podeu consultar la normativa establerta per a la reobertura de La Central del Circ, i si teniu preguntes, dimecres vinent, 3 de juny a les 11h podeu fer-les al Cafè Matinal Especial Reobertura per videoconferència de Zoom. Aquí teniu l'enllaç per accedir-hi (ID de reunió: 965 5882 6771 / Contrasenya: 854340).