Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > En breu començaran les obres del centre de circ de Palma

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

En breu començaran les obres del centre de circ de Palma

Estarà situat a l'antiga fàbrica can Ribes del barri de la Soledat

L'Associació de Professionals de Circ de les Illes Balears ha informat que en breu començaran les obres del nou centre de circ de Palma, que es construirà a l'antiga fàbrica Can Ribes del barri de la Soledat de la capital de Mallorca. L'APCIB ha manifestat la seva satisfacció per aqeusta notícia, després "molts anys reivindicant per part del col•lectiu del circ la necessitat d'habilitar un espai per a fer realitat un centre dedicat exclusivament a les arts circenses".

L'associacó balear ha agraït als veïns del barri la seva confiança i la cessió per part de les institucions d'aquest equipament, i ha destacat que "El centre de circ de Can Ribes suposa una passa enorme en l'evolució del sector del circ a la nostra comunitat autònoma. Permetrà disposar d'un espai per a l'entrenament i investigació escènica, sales de creació i exhibició d'espectacles i un espai polivalent per a la realització de tallers de circ, emmarcats en un projecte d'escola de circ social".

A més, destaquen "el valor afegit que suposa aquest projecte, no només per als artistes sinó també pel seu caràcter transformador que lluita per fer realitat la inclusió social en un barri considerat vulnerable com és el cas de La Soledat. Ens satisfà enormement poder formar part d'aquesta feina social que lidera Cort i contribuir a implementar un nou model de ciutat que fomenti la cohesió de tots els seus habitants.".


 

Enllaços relacionats

Foto: APCIB

Foto: APCIB