Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El circ també arriba al Liceu

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 23/02/2012

El circ també arriba al Liceu

Cable, malabars i txanques en una de les escenes de 'La Bohème'

'La Bohème' és una commedia lìrica en quatre actes, basada en les Scènes de la vie de bohème d’Henry Murger , i amb música de Giacomo Puccini, es podrà veure al Gran Teatre del Liceu del 27 de febrer al 19 de març.

En l'escena de carrer que se situa en el segon acte es podrà veure circ, de prop de 10 artistes que oortaran al Liceu malabars, txanques i un número de cable. Alguns dels artistes que participen en aquesta escena són ALbert Ubach, Jordi Pujadas, Olga Barrancos, el Dorado, o Mariona Moya · La Córcoles.

'La Bohème' se situa a mitjan del segle XIX –en un context dominat pels efectes de la industrialització, el predomini dels valors burgesos i un clima intel•lectual, marcat pel positivisme laic, materialista i científic.  
En aquest context, l’art es va tornar realista: tenia com a objectiu mostrar, gairebé fotogràficament la realitat tal com era, sense fer-la ni més amable, ni més bella. 
A 'La Bohème', quatre joves artistes viuen la quotidianitat diària esperant –entre somnis i decepcions– algun esdeveniment que els dugui a la glòria, mentre als protagonistes –Mimì i Rodolfo– la pobresa i la desgràcia els neguen la felicitat d’estimar-se.

Enllaços relacionats