Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > 'Ricky,el professor de tennis' , s'emporta dos premis al Festival Internacional de Circ d'Albacete

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

'Ricky,el professor de tennis' , s'emporta dos premis al Festival Internacional de Circ d'Albacete

Jose Luís Redondo és guardonat amb el 'Premi especial del públic' i amb un premi extraordinari concedit pel Club de Pallassos espanyols i Artistes de Circ

El Festival Internacional de Circ d'Albacete, sota la direcció de 'Los Hermanos Álvarez', Premio Nacional de Circo 2010, va presentar la seva cinquena edició entre els dies 24 i 26 de febrer.

Jose Luis Redondo,  membre de les companyies Tres Puntos y Aparte i La Mano Jueves, amb el seu número 'Ricky,el professor de tennis'  va rebre dos premis. En la categoria de premis oficials, es va emportar el 'Premi especial del públic', i va ser guardonat a més amb un premi extraordinari concedit pel Club de Pallassos espanyols i Artistes de Circ.

Durant el Festival, malabaristes equilibristes, acròbates, trapezistes i pallassos, procedents d'Alemanya, Bielorússia, Colòmbia, Cuba, Espanya, Gran Bretanya, Kazakhstan, Ucraïna i Rússia es van donar cita en el Teatre Circ d'Albacete.