Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El nou circ de la Cia de Circ "eia" arriba a la Rambleta amb 'Capas'

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 08/03/12

El nou circ de la Cia de Circ "eia" arriba a la Rambleta amb 'Capas'

Article publicat a Artezblai

La companyia de circ "eia" va presentar del 9 a l'11 de març el seu espectacle 'Capas', on es fusiona acció escènica, humor, poesia i música, al Teatre la *Rambleta de València.

La companyia de circ "eia" neix de la fusió de diversos artistes circenses, gràcies a les ganes d'explorar i confrontar diferents maneres de fer circ, i Capas convida amb les seves acrobàcies, jocs i malabars a compartir il·lusions, a gaudir de moments brillants, poètics i sincers. L'espectacle ha estat premiat amb el Ciutat Barcelona de Circ 2011 i el Premi Zirkòlika al Millor Espectacle de Sala.

Capas és un projecte de creació de circ contemporani amb cinc artistes, quatre acròbates i un músic, amb l'objectiu de compartir les seves experiències i la seva passió pels portés acrobàtics i oferir al públic una part de si mateixos. La cia de circ "eia" i Jordi Aspa, amb la mirada còmplice de Luke Wilson, conviden a fer un volt "pels nostres orígens despullant-nos de les capes que ens cobreixen per ensenyar el nostre ésser", en un treball que protagonitzen Francesca Lissia, Armando Rabanera, Celso Pereira, Fabricio Giannini i Cristiano Della Monica.

Un llençol, una pilota de futbol o fins i tot una corda de saltar a la corda utilitzen els quatre artistes per donar ales a la demostració. "Una tornada als nostres orígens amb un rerefons de generositat ens porta a descobrir els nostres secrets i els nostres mons". Així descriuen els responsables del projecte l'esperit de la peça. Un equip, el d' "eia", que va coincidir a Madrid i, posteriorment, va potenciar individualment els seus recursos per diferents racons d'Europa, retrobant-se ara en aquesta diversitat d'influències. "Estem convençuts que les diferències que la nostra formació i els nostres camins artístics han anat marcant representen el punt fort del nostre llenguatge expressiu com a grup".

La Companyia de circ "eia" va estrenar a la Rambleta de València la seva gira del 2012, que continuarà a Barcelona, el Circo Price de Madrid i a Kortrijk (Bèlgica), amb 'Capas', un muntatge de circ contemporani que fusiona portés acrobàtics, música i humor.
 

Properes actuacions

16 i 17 de Març -  Barcelona, Ateneu Popular 9Barris.

5 d' Abril, Bruxelles (Bélgica), Pistes de Lancement.

14 d'Abril, Madrid, Escuela de Circo Capampa.

20 d'Abril, El Prat de Llobregat, Teatre Modern.

27 d'Abril, San Feliu de Llobregat, Teatre del Centre Parroquial.

5 de Maig, Leioa, Kultur Leioa.

23 i 24 de Maig, Madrid, Teatro Circo Price.

27 de Maig, Vilanova i la Geltrù, Teatre Principal.

30 de Juny i 1 de Juliol, Kortrijk (Bélgica), Humorologie.