Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Alba Sarraute, de gira amb “Soy la Otra (la Diva)”

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Alba Sarraute, de gira amb “Soy la Otra (la Diva)”

Olot rebrà el 15 de març la primera representació de la gira

Alba Sarraute presenta “Soy la Otra (la Diva)”, un cabaret contemporani que explica la història d’una diva des dels seus inicis fins al seu declivi. Olot rebrà, el proper 15 de març, la primera representació d’aquesta gira que visitarà també Girona i El Prat de Llobregat durant el primer semestre de l’any.

La polifacètica Alba Sarraute torna després del seu aclamat espectacle “Mirando a Yukali”, d’haver actuat amb Albert Pla i Lídia Pujol a “Llits” i de ser reconeguda com el relleu generacional de les arts del clown, amb aquest espectacle que ella mateixa defineix com un varieté tragicòmic. Poesia, teatre, música i circ expliquen la trajectòria de la Diva, des de la infància fins al declivi artístic, psicològic i vital. “Soy la Otra (la Diva)” narra els impulsos que la porten a aspirar, i a aconseguir, una vida prefabricada, excèntrica, sense una llar, un lloc on tornar; i les contradiccions del complex món interior d’una cantant de cabaret a la recerca del seu pare, fins al a seva pròpia decadència.

La Diva vol ser estimada i aclamada, per això exagera la seducció. El pallasso també. Es maquilla, té cura del vestuari, intenta viure d’una manera esplèndida i busca constantment la llibertat. Però quan arriba al punt de perdre’s, entra en un espai obscur i subterrani de l’ésser. "Soy la Otra (la Diva)" és un womanshow proper al bufó shakespearià i al cabaret alemany, rabiosament contemporani, poètic i sorprenent. La vida d'una diva en un sol concert.

L’espectacle es desenvolupa a partir de l’ús d’una gran varietat de recursos escènics, entre els quals destaquen la interpretació multilingüe d’una actriu, pallassa, músic i acròbata, i l’acompanyament musical del piano de cola, bateria i contrabaix. En definitiva, Alba Sarraute proposa en aquest espectacle una revisió del gènere i una aposta per les noves formes interpretatives sobre la figura del clown contemporani.

La gira de Sarraute comença dijous, 15 de març, al Teatre Principal d’Olot, i visitarà també el Centre Cultural La Mercè de Girona i el Teatre Modern del Prat de Llobregat, amb el suport del Departament de Cultura.