Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Ajuts per afrontar la tercera onada anunciats pel Departament de Cultura

Notícies del circ

<< Altres notícies Política cultural i educativa

Ajuts per afrontar la tercera onada anunciats pel Departament de Cultura

A finals de febrer s'anuncien ajudes per als i les professionals

El Departament de Cultura ha anunciat nous ajuts per al sector de la cultura arran de la tercera onada de la COVID-19. Concretament a finals de febrer obrirà termini un ajut per a professionals, però encara es desconeixen requisits i condicions. Aquesta ajuda es vehicularà a través del Departament de Treball.

A més, avui s'han anunciat ajuts per a la compensació de la reducció d'aforaments a teatres i sales de concerts. Teniu més informació AQUI, el termini s'acaba el 3 de juny.

Altres ajuts encara sense dates són els destinats a destinats a despeses estructurals i de funcionament de fundacions i associacions sense ànim de lucre, i un altre ajut per a companyies i artistes per cancel·lacions provocades per causes mèdiques.

Flexibilització en el Programa.cat per als Ajuntaments

Com a novetat, i per facilitar la programació per part dels municipis, segons assegura el Departament, el Programa.cat incorporarà enguany les festes majors i el teatre escolar i familiar en el catàleg. Daquesta manera es vol ampliar les possibilitats de programació dels programadors municipals.