Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Leandre i Los Caneca participen al QuestFest de Washington

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 27/03/2012

Leandre i Los Caneca participen al QuestFest de Washington

Article publicat a Artezblai

Les companyies de teatre de carrer Leandre i Los Caneca participaran al QuestFest de Washington, que se celebra entre el 25 de març i el 8 d'abril, gràcies al suport de l’Institut Ramon Llull. El QuestFest és un festival biennal organitzat pel grup teatral Quest VisualTheatre, companyia sense ànim de lucre a Manham, Maryland i la Universitat de Gallaudet de Washington DC, entre altres institucions.

Inaugurat l'any 2006, presenta 15 produccions amb 55 representacions, teatre de carrer, residències, màster classes i seminaris.

Los Caneca presenten un espectacle per a tots els públics que és la combinació perfecta entre acrobàcies, malabars, humor i la participació del públic. Per la seva banda, Leandre, amb més de 20 anys d'experiència en el teatre del carrer, presentarà el seu últim treball: Chez Leandre, un clown que viu al carrer.

Leandre actuarà dimarts, dimecres, dijous i dissabte, mentre que Los Caneca ho faran dimarts, divendres i dissabte. A més, aquests últims impartiran una màster class dimecres a la Universitat de Maryland i un taller el dijous per a la GW University.
 

Enllaços relacionats