Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El Fes+Chapeau s’estén a Sitges i Vilanova i la Geltrú

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

El Fes+Chapeau s’estén a Sitges i Vilanova i la Geltrú

Del 28 d’abril al 2 de maig, amb més d’una quinzena de companyies

El Festival Fes + Chapeau amplia enguany el seu radi d’acció i a més de Sant Pere de Ribes, la seva programació també arriba a Sitges i Vilanova i la Geltrú. En total, es tracta de 17 companyies, majoritàriament de circ, però també ocuparan els escenaris la dansa, el teatre i la música.

A causa de les restriccions marcades per la COVID-19, el festival enguany només se celebra a equipaments tancats de les tres poblacions del  Garraf, i estarà dedicat a la mostra de treballs en creació de companyies que han dut a terme residències a la Carpa REvolució en el marc del projecte CellerdeCreació. En aquest sentit, moltes de les companyies proposaran intercanvis d’opinions amb el públic assistent, per enriquir el seu procés creatiu.

Les companyies programades són   Francisco Rojas  y Benny, Veronica Capozzoli, Cia. La Churry, Anonima Teatro, Ferran Orobitg, Viral Circ, Cia Cai, Janika, Iron Skulls co, Michele y Francisca, Rata and the Whiteys, TocToc Birds, Rauxa, Maximiliano Yeinner, Uta Circ, Payaso Loco i Albert i Joan

Les entrades estan a la venda al portal fespluschapeau.org.

Enllaços relacionats