L'Ateneu Popular de 9Barris recull la història del Circ d'Hivern en tres reportatges

Des de l'Ateneu Popular de 9Barris han elaborat una sèrie de quatre capítols sobre la història de la seva producció de circ anual, el Circ d'Hivern, amb motiu del seu 25è aniversari. Per explicar tota la trajectòria del projecte han indagat en la memòria col·lectiva a través de les persones que han fet possible que aquesta iniciativa de Nou Barris s'hagi convertit en referent del circ a Catalunya. 

Fins ara s'han donat a conèixer dos dels episodis. El primer porta per títol "Els inicis", en què s'explica com sorgeix la idea o necessitat de fer el Circ d'Hivern. Es tracta del desenvolupament del projecte, anècdotes, homenatge, records i peripècies d'unes persones que van viure la primera edició. Ens expliquen l'origen d'un somni que ha perdurat fins avui i alguns apunts de la memòria de l'Ateneu.

En aquest primer capítol hi participen Joan Lòpez (Juanillo), artista i formador, Ricard Panadès , primer coordinador de l'Ateneu, Berta Nuñez, de l'Avalot Teatre i Marcel Escolano de Los Galindos.

El segon capítol està dedicat a l'evolució, i explica els canvis del Circ d’Hivern al llarg dels anys. Des de diferents àmbits ens expliquen la seva visió sobre l’evolució que ha tingut, tant a nivell professional com artístic. Des dels patiments a les majors il·lusions sempre passant pel risc, amb la participació de Juliette Beaume, responsable de programació i  producció de l'Ateneu (2002-2007), Cristina Tascón, Producció Ateneu (2012-2018), Philine Dalhman, artista i directora i Adrian Schvarzstein, artista i director.

Podreu veure els següents capítols AQUI.

Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabla normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

Quatre capítols expliquen la seva evolució fins ara

Compartiu aquesta notícia