Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El festival de Circ de Terrassa programa una desena d'espectacles

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

El festival de Circ de Terrassa programa una desena d'espectacles

Tub d'Assaig s'encarrega de l'organització

Aquest festival torna als carrers de Terrassa aquest 2021 després de l'anul·lació el 2020 per la COVID-19. L’Associació de Circ Tub d’Assaig és l’organitzadora d’una programació formada per espectacles de clown, màgia, malabars i corda volant, una disciplina poc freqüent. Hi actuaran entre d'altres Kolektivo Konika, Duo Laos, Sonso Clown, Circ Vermut, Cia Soon, Companyia de Circ "eia" i Cia Nueveuno.

En total es tracta de 10 espectacles i 2 sessions de tallers. El primer cap de setmana, del 3 al 5 de setembre, de divendres a diumenge, l’escenari serà l’Escola El Vallès i les 8 funcions i les 2 sessions de tallers seran gratuïtes. El següent cap de setmana, els dies 10 i 12, els espectacles es traslladen al Teatre Principal i són de pagament, a 10 i 20 euros l’entrada. La reserva de places i la compra d’entrades s’ha de fer a través del web www.tubdassaig.com.

L’associació de circ ha iniciat una col·laboració amb Terrassa Arts Escèniques que ja ha donat fruits: els dos espectacles que es podran veure al Principal. A més, un d’ells compta amb el suport europeu del projecte Travesía-Pirineus de circ.

Enllaços relacionats