Nou festival de circ contemporani a Esparreguera

Esparreguera estrena el seu primer Festival de circ contemporani amb una programació d’espectacles en diferents indrets de la vila i amb la voluntat d’apropar aquesta disciplina a tots els públics. La programació abraça diferents tècniques del circ i múltiples estètiques i compta amb una producció pròpia, Respira.cions, l’espectacle inaugural creat de la mà de l’esparreguerina Anna Rodríguez Escalé. El Festival, organitzat per  també compta amb espais per a la reflexió al voltant del circ contemporani i cerca el vincle amb el territori, tot prenent el nom de La Palanca, que fa referència a un element emblemàtic del patrimoni industrial d'Esparreguera.

El festival inclou, a més d'espectacles i un taller de Circ en Família, d'una xerrada per presentar el diferents espectacles i com es crea una peça de circ, així com una taula rodona amb el periodista i crític Jordi Jané, la periodista Carme Canet i membres de diverses companyies programades per parlar sobre les dramatúrgies al circ i el modes de producció en el circ contemporani.

Les companyies programades són Hotel Iocandi, En Diciembre, cia Vaques, Animal Religion i Madame Gaüc, a més de l'artista local Anna Rodríguez Escalé.

A l'enllaç adjunt podeu consultar tota la programació i com aconseguir les entrades.



 

Inclou espectacles, tallers de circ i també xerrades

Compartiu aquesta notícia